Anasayfa >> Gündem

Gündem

Bodrum transfer şirketi

Bodrum’da Yazlığa Giderken Bunlara Dikkat!

Bodrum’da yeni sezon açılıyor ve hatta açıldı bile! Oldukça güzel plajları, doğası ve havası ile yerli, yabancı tüm tatilcilerin ortak tercihi olan Bodrum’a gitmeden önce dikkat etmeniz gereken konulardan birisi olan “ulaşım” konusuna bu haberimizde değineceğiz. Özellikle de Bodrum Havaalanı ...

Devamını Oku »
Android mi

Android mi? İOS mu? Büyük Rekabeti Açıklıyoruz

Android mi? İOS mu? Grafiklere bakıldığında ise hangisinin daha fazla kullanıldığı gayet net bir şekilde ortada. İşte bu sorunun cevabını ise grafiklerle açıklayacağız. Akıllı cihazların hayatımıza girip onları tercih etmemize sebep olan etkenlerden biriside işletim sistemleridir. Seçtiğimiz cihazları almadan önce işletim sistemine de dikkat ediyoruz. Sık kullanılan birkaç işletim sistemi başında Android, İOS, Windows geliyor.

Devamını Oku »

Laptop Alacaklar Bu Özelliklere Dikkat Etmenizde Fayda Var

Teknoloji her geçen gün hızla değişen ve güncellenen özellikleriyle ilerlemektedir. Bu yüzden elektronik eşyalar alırken dikkat etmemiz gereken bazı durumlar vardır. Eğer teknolojinin gerisinden gelirsek yeni nesil üretimlerin faydasını göremeyiz. Bu yüzden yeni bir laptop alacaksanız dikkat etmeniz gereken ve olmazsa olmaz dediğimiz birkaç özelliği var.

Devamını Oku »

Kablosuz Fare ve Klavye Kullananlara Hack Şoku

Donanımların hızla geliştiği teknoloji dünyasında elbette beraberinde kötü durumları da getirebiliyor. Örneğin kablosuz fare ve kablosuz klavyeler ne kadar tehlikeli olabilir ki ? Ayaklarımızın altından kablolar kalksın diye özellikle tercih ettiğimiz bu donanımlar tehlikeli duruma geliyor. Yapılan son araştırmalara göre kablosuz fare ve kablosuz klavyeler aracılığıyla hacker saldırılarına maruz kalmak kaçınılmaz.

Devamını Oku »

Facebook ‘un Belalı Virüsü GRAPH API EXPLORER Nedir? Nasıl Kurtulursunuz?

Facebook üzerinden gelen bu tarayıcı virüsü genelde herhangi bir arkadaşınızın sizi etiketleyip ''yorumda sizden bahsetti'' şeklinde bir uyarı almanız ile başlar. Etiketlendiğiniz bildiriye baktığınızda ise dikkat çeken bir başlık ile gündem olayının video görselidir. Fakat bir video değildir. Videoyu paylaşan Graph apı explorer isminde gözükür. Tıkladığınızda ise bu can sıkıcı virüs karşınıza çıkar.

Devamını Oku »