Anasayfa >> Teknoloji >> 4.5 G İçin Şarjınız Da Yeterli Mi?

4.5 G İçin Şarjınız Da Yeterli Mi?

4.5 G ile daha kaliteli ses ve daha hızlı internete kavuştuk. Ancak unutmayın ki, bu teknoloji verimliliği artırdığı kadar batarya gücünü de daha hızlı tüketiyor! Filmler daha hızlı yüklenecek, Wattsapp daha hızlı, Youtube daha hızlı, Facebook daha hızlı… Bu hızda sorun yaşayabileceğiniz en önemli sorun şüphesiz sizin hızınıza yetişmekte zorlanacak olan bataryanız!4,5g_sarjiniz_da_yeterli_mi_powerbank

Otobüste, gezide, okulda… Sanal dünya ile aranıza girebilecek bu kara kediden nasıl kurtulabilirsiniz?

Teknoloji birkaç yıldır buna çare buldu ve ismini: Power Bank koydu!

Ancak bu sefer de piyasayı dolduran kalitesiz ürünler bu ürüne olan güveni sarstı! Üzerine 3 000, 5 000, 10 000 mAh yazılan ürünler telefonlarımızı bazen bir kere bile tam olarak şarj edemeyince hayal kırıklığına uğradık!

Power Bank sektörünün ilklerinden olan firmamız, bu boşluğu doldurmak için bir kalite örneği olacak şekilde, P-Pal markasıyla iki yıl garantili, tam kapasite ve Panasonic marka bataryalar kullanarak tüketicinin tam güvenini kazanan ürünlerini sundu.

www.powerbank.gen.tr sitemizde onlarca ürün arasında göreceğiniz P-Pal marka ürünleri gönül rahatlığı ile alıp kullanabilir ve böylece şarjınızın 4.5 G’nin hızına yetişmesini sağlayabilirsiniz!

Yolda kalmayan!

Kesilmeyin!

Kapanmayın!

P-Pal ile bir hafta şarj sorununu unutun!

www.powerbank.gen.tr

Bir önceki yazımız olan Android N 'nin Görüntüleri Sızdı. Android N İle İlk Göze Çarpan Yenilikler başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Hakkında Webmaster Hocam

İlginizi Çekebilir

Android mi

Android mi? İOS mu? Büyük Rekabeti Açıklıyoruz

Android mi? İOS mu? Grafiklere bakıldığında ise hangisinin daha fazla kullanıldığı gayet net bir şekilde ortada. İşte bu sorunun cevabını ise grafiklerle açıklayacağız. Akıllı cihazların hayatımıza girip onları tercih etmemize sebep olan etkenlerden biriside işletim sistemleridir. Seçtiğimiz cihazları almadan önce işletim sistemine de dikkat ediyoruz. Sık kullanılan birkaç işletim sistemi başında Android, İOS, Windows geliyor.

Bir Yorum

  1. Yazıyı keyifle okudum.Faydalı bir yazı olduğunu düşünüyorum teşekkürler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Robot olmadığınızı doğrulayın * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.