Anasayfa >> Mobil >> 2015 Yılının En İyi Telefonları

2015 Yılının En İyi Telefonları

LG G4 Telefon İncelemesi

2015 yılının girmesiyle birlikte birçok markanın amiral gemisi cihazları ile tanıştık. Webmasterhocam ekibi olarak derlediğimiz bu incelememizde 2015 yılında alınabilecek en iyi telefonlardan birini sizlere tanıtacağız. LG’nin Türk kullanıcılarını sevindiren amiral gemisi telefonu G4 geçtiğimiz aylarda ilk olarak Türkiye’de satışa sunulmuştu.

LG’nin hemen hemen tüm cihazlarında gördüğümüz kavisli bir tasarımı Lg g4‘de fazla görememekle birlikte cihazın arkasının deri ile kaplanması da cihazın olası kazalarda kasa hasarını en aza indirgeyebilme amacı güdülmüş. Ekranın hasar görmemesi için içe doğru verilen bir kavis sayesinde telefonun köşelerinde darbelerin emilmesi sağlanmış. Arka kapağı açılabilen cihazın pili ve microSD kartları da çıkarılabiliyor.

3000 mAh gücünde pile sahip olan LG’nin depolama alanı da 32 GB gibi oldukça geniş bir hafızaya sahip. LG’nin yeni tasarımlarından birisi olan sihirli tuşları ise telefonun arkasına kamera bölgesine yerleştirilmiş. Cihazın ön yüzünde herhangi bir tuş bulunmaması cihazı oldukça farklı kılan bir özellik. G4’te de 5.5 inç IPS LCD 2K ekran bulunmakla birlikte çözünürlüğü de 1440 x 2560 piksel olarak oldukça iyi bir çözünürlüğe sahip olmasını sağlıyor.

Cihaz ekranının 3 boyutlu oyunlarda oldukça iyi performans gösterdiği incelemeler sonucunda saptanmış olmakla birlikte güneş altında ekran belirginliği artırılmış. LG G4’de 2 çekirdekli 1.82 GHz Cortex-A57 ve 4 çekirdekli 1.44 GHz Cortex-A53 işlemcisi, Adreno 418 GPU’su ve 3GB RAM yer alıyor. LG G4 2015 yılında piyasaya sürülen amiral gemisi cihazlar arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Bir önceki yazımız olan En Popüler 3 Android Virüs ve Temizlik Programı başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Hakkında Webmaster Hocam

İlginizi Çekebilir

Ülke Değiştirerek Google Play’de Uygulama Yüklemek

Google Play Store sistem olarak dünyanın her yerinde aynı olsa da her ülkenin kendisine göre içerikleri farklıdır. Bunun sebebi ülkelerin koymuş olduğu kısıtlamalardır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Robot olmadığınızı doğrulayın * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.